Zásady ochrany osobních údajů

Kdo jsme a proč shromažďujeme Vaše osobní údaje?

Jsme parta přátel zajišťující strašidelné stezky a zábavné strašidelné akce. Provozovatelem stránky je Ondřej Poustecký, se sídlem V Tejnecku 604, 537 01 Chrudim, IČO: 88223132, registrovaný u MěÚ Chrudim. Možná nás znáte také jako Zombie Walk Brno, Zombie Walk Ostrava a nebo PartyPal.

Poskytujeme služby v oblasti zajištění strašidelných společenských a zábavných akcí. Pro snadnější práci a koordinaci v den akce probíhá zde na webu registrace a u našeho partnera GoOut nákup vstupenek. Kvůli tomu od Vás musíme získat určitá Vaše osobní data a ta dále zpracovávat. Jsme tedy správcem těchto dat a o ta se pečlivě staráme a chráníme je. Máme za ně zodpovědnost, kterou si plně uvědomujeme, a proto dohlížíme na to, aby byla data vždy zpracovávána v souladu s právními předpisy – zejména pak s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – “GDPR”.

Jak a jaké Vaše osobní údaje shromažďujeme?

Shromažďujeme od Vás – návštěvníků našich stránek data transakcí – informace o nákupu; technické údaje – informace o cookies; a osobní údaje – informace o Vašem uživatelském účtu vč. Vašeho jména, příjmení, adresy a emailové adresy.

To vše proto, abychom byli schopní zaručit Vám nejlepší možný servis při Vašich nákupech výpůjčkách. Většinu těchto nejcitlivějších údajů nám vyplňujete sami na základě informací, které jsou nezbytné pro uskutečnění výpůjčky.

Komentáře

Když přidáte komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/.

Cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádná osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádná osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Vložený obsah z jiných webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Analytika

Pro zpracovávání dat a měření návštěvnosti a dalších údajů používáme Google Analytics. Jejich podmínky užívání a informace o ochraně osobních údajů naleznete zde.

Jak s Vašimi údaji pracujeme?

S Vašimi údaji pracujeme pomocí nástrojů Google (Zásady ochrany osobních údajů), a Mailchimp (Privacy Policy).

Jak dlouho Vaše data uchováváme?

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro návštěvníky a uživatele, kteří se registrují na tomto webu, ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit, upravovat a mazat.

Jaká máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kam posíláme Vaše data?

Vaše komentáře mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

Kontaktní údaje

Pokud chcete o správě Vašich osobních údajů na tomto webu vědět více, prosím kontaktujte nás na info@strasidelnastezka.cz a do předmětu uvěďte Osobní údaje.


Vedle toho máte právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je:
Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, posta@uoou.cz.

*Informace o ochraně osobních údajů mohou být aktualizovány a upravovány dle aktuální legislativy, poslední aktualizace proběhla dne 25.2.2019.